Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
Nadhira Ishak

27 May 2013

Anniversary . . . Friendship :D

Hye guys , today is 27 May 2013 . 

Anniversary ? so , today is a precious day , why ? because today is our anniversary since we met at International Islamic College , Gombak by IIUM date on 27 May 2012 . Our friendship . Anniversary friendship :D


Weird ? Yeah, exactly , weird . Jarang dengarkan ? so , kami semua buat kelainan dan sambut anniversary satu tahun perkenalan kami semua sebagai kawan , bukan anniversary pakwe makwe semua tu ya, bukan okay . bukan . Saya harap anda semua pon patut cuba buat kelainan , jangan sambut anniversary dengan pakwe or makwe je, cuba cari kelainan sambut dengan kawan kita yang rapat dengan kita susah senang bersama kan ? . Bila kita jauh , dan macam saya ni , jauh dari keluarga , kalau sakit ke , susah ke nak minta tolong sape lagi kalau bukan kawan sendiri kan ? 


So, kawan-kawanlah yang banyak membantu , susah senang bersama . Sakit , kawan yang tolong masak , bagi makan ubat , kadang-kadang boleh digelarkan sebagai nurse la jugak , atau bibik . haha . maaf ya kawanku :p.


Assignment last minit , tak siap , kawan jugak tolong cari dan ada jugak yang buat sama-sama , sampai tido pukul 5 pagi . Itulah gunanya kawan , kawan kita ada dimana-mana cuma pandai atau tidak je kita nak treat kawan kita itu sebagai apa . Janganlah buatkawan macam kuli pulak, malas nak buat assignment , suruh kawan yang buatkan ,itu bukan kawan tu , itu mempergunakan kawan sendiri untuk kepentingan peribadi . so jangan ya. 


Okay bytheway , I want to post a picture ,  picture speak louder than word right ? :) so take a nap to look our celebration .

Ayu tak ? :D

Acara potong kek :p

Tangkap gambar lagi , gila gambar tau :p

Ni la kek kami , ada marshmallow tau . jgn jeles .


Tadaaaaa , sesi bergambar utk memotong kek . setiap sorg gambar tau , hohoh

Okay , ini kawan saya , namanya shahidah najihah sharidan nak tgok blog dia ? KLIK SINI, Dia ni orang Penang . hohoh . kami berdua kenal start dari waktu pendaftaran pada 27/5/12. Matric card kami berdua pon dekat je no , dia no 50 saya 51. Dia baik sangat , banyak tolong saya , sangat kelakar walaupun kadang-kadang senget haha . Dialah satu-satunya yang mak saya sangat senang denganya sebab orang utara kan , lagi satu mak saya kenal mak dia , so senang la nak communicate . *Ayat tak boleh blah ? senang nak communicate ? maybe la. :D
From heart :
 Aku sayang hang weh . Hang baik sangat , hang la kekadang jadi mak aku , suruh mandi , basuh baju semua complete la , bagi makan pon dia jugak kadang-kadang la , tapi bila saya sakit , dialah jadi nurse  , heeee , tolong masak bubur . hehehhe . 
Aku sayang hang, walaupun aku buat hang marah or geram, tapi aku tau hang pon sayang aku , sebab tu hang marah . :p 





:D
I LOVE ALL OF YOU 
mmuaaahhhh :*






Thanks for reading

 
Design With Love By Nabila Medan. Edit by NADHIRA ISHAK .