Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
Nadhira Ishak

14 October 2012

Episod study :p



heyho , long time no see :D
ok sebenarnya banyak cerita nak share tapi tapi tapi , ala banyaknya tapi ... tak ada masa untuk meng-click "BLOGGER" boooo tak leh blah la , serious , sekarang ni sibuk ja memanjang macam MB pon ada jugak . Tapi takpe aku sibuk ke tak sibuk ke tetap  ada orang kisah ye dak ? kalau kisah pon maybe family or orang yang close saja yang kisahkan pon ... "kisahkan" ya Allah teraburnya Bahasa Melayu saya. mesti orang tanya apa finction gambar yang ada violin ke menda tah tu kan ? yang tu saja taktau nak letak apa , ini blog aku so , suka hati aku la nak letak gambar apa pon. hahaha :p
STOP
Ok first, cuba tengok gambar yang bawah ni .... tanak tengok ? ala , kena tengok jugak ! wajib hahah.... jahatnya . ok bytheway , abaikan muka yang serabai tapi cuba fokuskan dekat buku yang ada gambar banana tu "NAUGHTY BANNY" comel tak ? comel tak ? heeeee :D itu story book group yang dibuat dan cetusan idea oleh shahidah najihah (tudung koko tu) comel kan ? kan ? kan ? nak kenal ? takyah la...hoho , nak kenal jugak isi borang ya :D . 

dari kiri Izaty kazman , nadhira ishak, Miss Lydia , Shahidah Najihah dan Zauwiyah


MILO...
awak awak awak , saya nak cerita la , ada haritu team MILO datang dekat kolej saya la , dia datang nak promosikan keluaran perisan MILO terbaru iaitu MOCHA , dan apa lagi tah saya pon tak ingat. heeee . lepastukan sesiapa yang pergi dekat situ dan cuba main game dia akan dapat free gift iaitu buku dan dapat minum air MILO yang dikatakan sangat memberi tenaga ....
"apa punya ayatla aku buat ni?" 


Presentation of RECEPI BOOK 
ok seperti biasa group assignment lagi , tapi assignment ni pasal makanan . Ya , makan  makan. sedapnya... sambil tap ni kawan tengah cakap "wey , cepatla orang nak pi makan ni , hang tamau ka ? sat la satgi aku pi siap ... hoho" , recepi apa eh ? nanti la saya cerita kawan saya tengah tunggu saya . tata . 

THANKS sebab baca dan ILOVEU :)


Thanks for reading

 
Design With Love By Nabila Medan. Edit by NADHIRA ISHAK .