Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again.
Nadhira Ishak

14 August 2012

Involuntary Action .




Hello.

comel tak marshmallow tu ? , comel kan heeee .
saya harap orang itu belikan saya marshmallow .
heeee....k. abaikan. FOCUS ! 

Tadi aku masuk bilik kakak, mata ternampak broadband. Lepas tu involuntary action occured. Sumpah tak boleh kawal. Dia macam reflex. Nampak broadband, kena ambik jugak. Tu pasal boleh update ni... HAHA. Nasib baik la dia tinggai. Terima kasih tau. Adik sayang kakak. :)

Anyway. Hari ni baru permulaan nak study study + do an assignment bagai pada waktu senggang dan terluang. (Hang balik cuti punya lama , baru hang nak study hari ni #14.8.12). Memang susah. Dah susah sangat, aku bukak TV Al Hijrah. Boleh la tahan. Masuk jugak ilmu daripada tak masuk langsung. Sebab duduk depan tv, dia tak rasa macam nak terus tak study sebab maybe otak dah set, if depan tv, benda best. Mind-set tu memainkan peranan tinggi. Tapi hampeh takdak yang benda yang aku nak, ulang benda yang sama the whole freaking day. 

Kbye. 

Thanks for reading

0 000 pengomen terBAEK :):

Post a Comment

Thanks A lot .

 
Design With Love By Nabila Medan. Edit by NADHIRA ISHAK .